FRONIUS AccuPocket 150 hegesztőgép

FRONIUS AccuPocket 150hegesztőgép

Az AccuPocket használatával már nem szükséges a hálózati áramhoz való hozzáférés. Legfeljebb nyolc, 3,25 mm vagy legfeljebb tizennyolc 2,5 mm-es elektródájú hegesztési feladatok elvégezhetők autonóm módon. Egy kis, kompakt 2 kVA-os generátor elegendő a nagyobb méretű hegesztési alkalmazásokhoz. És mindezt a hegesztési teljesítmény vagy az ív minőségének korlátozása nélkül. A legmodernebb funkcionális kialakítás, a méretek minimálisra csökkentése, alacsony súlya és robusztus konstrukciója miatt az AccuPocket tökéletes partner bármely építési területen.

Nincs szükség hálózati csatlakozásra. A hegesztési feladatok max. 6 darab 3,25 mm-es, ill. max. 18 darab 2,5 mm-es elektródáig önellátó módon elvégezhetők. Nagyobb terjedelmű hegesztési alkalmazásokhoz egy kicsi, kompakt 2 kVA-es generátor elegendő. Mindez a hegesztési teljesítmény vagy az ívminőség korlátozása nélkül.

Áramerősség 10 - 140 A
Hegesztőáram / töltési ciklus [10min/40°C] 140A / 18%
Hegesztőáram / töltési ciklus [10min/40°C] 100A / 25%
Hegesztőáram / töltési ciklus [10min/40°C] 40A / 100%
Üzemi feszültség 0,0V - 91,0V
Üresjárati feszültség 90,0V
Hálózati feszültség 52,8V DC
Méretek h x sz x m 435 x 160 x 310 mm
Súly 10,9kg
Védelmi fokozat IP23

HOTSTART

Annak érdekében, hogy az elektróda könnyebb legyen meggyulladni, az áramellátás áramát egy másodpercig növeli a gyújtás alatt. A HotStart funkciót kifejezetten rutil és Cel elektródák hegesztéséhez fejlesztették ki.

LÁGY INDÍTÁS

A SoftStart funkció biztosítja a stabil íveket a hegesztés kezdetén, és kifejezetten alacsony hegesztési árammal (alapelektródákkal) hegesztett elektródákra fejlesztették ki.

TAC

A TAC-val egy folt van a csatoláshoz, mivel a lüktetett ív a két hegesztési medencét mozdítja, és így egyetlen pillanat alatt össze nem ugrándoznak, hogy egyetlen hegesztőmedencét hozzanak létre. A TAC funkció nagyon hasznos akkor is, amikor hegesztett könnyű nyomtávú lemezeket hozaganyag nélkül.

AKKUMULÁTOR ÜZEMMÓD

Az akkumulátor üzemmódot kifejezetten a nem hozzáférhető helyszínek javító hegesztésére tervezték, anélkül, hogy közvetlen hozzáférést kaptak a villamos energia ellátásához, valamint rendkívül alkalmasak az elektromosan veszélyes környezetben történő hegesztésre. Az akkumulátor üzemmódban a hegesztési energia csak az akkumulátorból húzódik. A teljesen feltöltött akkumulátor elegendő teljesítményt biztosít akár nyolc, 3,25 mm átmérőjű elektróda vagy tizennyolc 2,5 mm átmérőjű elektróda hegesztéséhez.

GENERÁTOROS MŰKÖDÉS

Az alacsony áramfelvétel miatt sokkal kisebb generátor (2 kVA) használható, mint a hálózatra csatlakoztatott készülékeknél - az AccuPocket-nek köszönhetően nagy, nehéz 8 kVA-os generátorokat kell használni. Ez megkönnyíti a mobilalkalmazásokat, és megtakarítja a befektetési költségeket.

HYBRID MODE

Hibrid üzemmódban a készülék hegesztéshez használható feltöltés közben. Az akkumulátor integrált tápfeszültség-tartalma állandó feszültséget biztosít - még hálózati feszültség ingadozása esetén is -, és megakadályozza a hálózati biztosíték kioldódását, ha túlfeszültség következik be. Még 120 V-os rácson is 150 A teljes kimeneti teljesítménye lehetséges.