FRONIUS AccuPocket 150 TIG hegesztőgép

FRONIUS AccuPocket 150 TIG hegesztőgép

A Fronius bővítette az akkumulátorral működő hegesztési megoldások körét, hogy tartalmazzon egy változatot a TIG hegesztéshez. Az AccuPocket 150 TIG ugyanolyan praktikus, mint az előző eszköz ami már rendelkezésre áll az MMA hegesztéshez, és ugyanolyan előnyökkel jár. Emellett nagy teljesítményű TIG funkciókat kínál, például kettő- és négyütem, TAC funkciót és TIG Comfort Stop funkciót. A TIG impulzus funkció csökkenti a hőbevitelt, javítja a rést áthidaló képességet és jobb hegesztési varratot eredményez. Integrált gáz mágnesszelep, amely garantálja az optimális gázvédelmet az indítási és leállítási fázisban.

Áramerősség 3 - 150 A
Hegesztőáram / töltési ciklus [10min/40°C] 150A / 25%
Hegesztőáram / töltési ciklus [10min/40°C] 100A / 50%
Hegesztőáram / töltési ciklus [10min/40°C] 65A / 100%
Üzemi feszültség 0,0V - 91,0V
Üresjárati feszültség 91,0V
Hálózati feszültség 52,8V DC
Méretek h x sz x m 435 x 160 x 310 mm
Súly 10,9kg
Védelmi fokozat IP23

HOTSTART

Annak érdekében, hogy az elektróda könnyebb legyen meggyulladni, az áramellátás áramát egy másodpercig növeli a gyújtás alatt. A HotStart funkciót kifejezetten rutil és Cel elektródák hegesztéséhez fejlesztették ki.

LÁGY INDÍTÁS

A SoftStart funkció biztosítja a stabil íveket a hegesztés kezdetén, és kifejezetten alacsony hegesztési árammal (alapelektródákkal) hegesztett elektródákra fejlesztették ki.

TAC

A TAC-val egy folt van a csatoláshoz, mivel a lüktetett ív a két hegesztési medencét mozdítja, és így egyetlen pillanat alatt össze nem ugrándoznak, hogy egyetlen hegesztőmedencét hozzanak létre. A TAC funkció nagyon hasznos akkor is, amikor hegesztett könnyű nyomtávú lemezeket hozaganyag nélkül.

TIG COMFORT STOP

A hegesztési művelet befejeztével a hegesztőáram automatikusan kikapcsol, ha az ívhosszra egy bizonyos változás történik. Ez megakadályozza, hogy az ív szükségtelenül meghosszabbodjon, amikor a TIG hegesztőpisztolyt felemelik a munkadarabról a hegesztési folyamat befejezése végett. Ez jobb hegesztési eredményt eredményez a végső kráter területén, mivel a gázzárlat megmarad.